Feltételek és határidők

Feltételek és határidők


Szolgáltatásainkról

A www.CazareTarguMures.ro honlap a turisták, üzletemberek és azok számára akik Kolozsváron áthaladnak. A kolozsvári vendéglátóipari egységek és ajánlatok, amelyeket bemutatunk, szállodákkal, panziókkal, villákkal, különböző szálloda típusú szálláslehetőségekkel és más típusó szálláslehetpségekkel kezdődik. A vendéglátóipari egységek ajánlata gazdag, kezdve az olcsó szálláslehetőségtől a legigényesebb szálláslehetőségig.

A www.CazareTarguMures.ro honlap sok újjítást hoz egy olyan honlap létrehozásában, amely szállásterületekre van osztva. Ezen megtalálható a város térképe, a szálláshelyiságek pontos címe, a kolozsvári piacon lévő ajánlatok kiválasztásának módozatai, városleírás, képek és ajánlatok turisták számára.


Reméljük segitettünk önnek megtalálni a megfelelő ajánlatot.

Feltételek és határidők a www.CazareTarguMures.ro honlap használatakor.

A honlap telyességében a S.C. KLAIN S.R.L tulajdona, egyedüli aki adminisztratív  vagy más típusú vátozásokat hozhat a honalpon.


A közzétett információkat a különböző szálláslehetőségekkel rendelkező cégek ajánlják. A S.C KLAIN S.R.L.  nem vállalja  a felelősséget, hogy ellenőrizze a különböző szálláslehetőségekkel rendelkező cégektől  származó információkat, mint például telefonszámot, elérhetőségi adatokat stb.

A Sc Klain srl minden törvény szerinti információval szolgál a vendéglátóipari egységekről.


Regisztráció

Minden jogi és magánszemély  regisztrálhat a www.CazareTarguMures.ro honlap adatbázisába.

Regisztráció alatt értjük azt amikor egy magán vagy jogi személy beleegyezik abba, hogy adatokat illetve email cimet vezessen be a honlap adatbázisába, adatok , amelyek bizalmasak, és amelyek semmi célra nem lesznek felhasználva a vendég beleegyezése nélkül.


A regisztrált személyek automatikusan a mi vendégeink lesznek, részesülve a honlap által ajánlott több információban , mint azok akik nem regisztráltak.

A Sc.Klain srl  megkönnyíteni vagy korlátozni tud bizonyos szolgáltatásokat a honalpon belül a regisztrált vendégek beleegyezése nélkül. Ugyanakkor letudja tiltani azokat a személyeket, amelyek sérelmekkel illetik a céget vagy a honlapot.

Más feltételek

Azok a szövegek és képek, amelyek nem tartoznak a vendéglátóipari egységekhez, teljesen a Sc Klain srl céghez tartoznak. A Kolozsvárról illetve turisztikai zónákról szolgált információk különböző dokumentumokból származnak.

Köszönjük