CazareBrasov.ro – un nou mod de a alege cazarea potrivită pentru tine

Pentru toți cei care preferă să își facă vacanțele prin cele mai frumoase locuri din România cazare reprezintă de cele mai multe ori cea mai mare cheltuială. Dacă vrei să te bucuri de prețuri corecte și bine optimizate trebuie să știi unde să cauți. Website-urile locale reprezintă din acest punct de vedere cel mai facil mod de a intra în legătură directă cu o unitate de cazare.

Prin website-ul CazareBrasov.ro urmărim să punem la dispoziția turiștilor care sunt în căutarea unei oferte de cazare un website simplu, structurat, în care se poate naviga ușor și unde informațiile sunt mereu la îndemână.

Printre funcționalități acestui website se numără:

• optimizarea pentru dispozitivele mobile;

• căutarea după data dorită de turist și afișarea prețurilor în funcție de ofertele hotelierilor;

• afișarea distanței dinte turist și unitatea de cazare direct de pe telefon;

• crearea unei rezervări direct din platforma noastră, cât și accesând paginile partenerilor;

• vizualizarea review-urilor unităților de cazare folosind site-uri de profil;

• listarea unităților de cazare în funcție de zonele de interes ale turiștilor;

• accesul facil la serviciile de rent a car, informații despre mersul trenurilor și serviciile de taxi;

• furnizarea de informații detaliate despre obiectivele turistice ale orașului.

Toate aceste funcționalități sunt acum la dispoziția utilizatorului pentru a crea o experiență online plăcută și accesibilă de pe orice tip de dispozitiv (PC, tabletă sau smartphone).

Pentru viitor, ne propunem implementarea și a altor funcționalități în platforma CazareBrasov.ro, care să permită turistului să ajungă la toate unitățile de cazare din Brașov și din împrejurimi.

cazareBrasov.ro este un proiect al agenției Klain din Cluj-Napoca care încă din 2007 pune la dispoziția unităților de cazare platforme pentru promovarea dar și turiștilor, site-uri de unde să-și rezerve ușor cazarea dorită. Printre website-urile menționate fac parte următoarele https://www.cazareclujnapoca.ro/ sau https://www.cazaresibiu.com/