Festivaluri Brașov 2024

Brașovul, cu peisajele sale montane și atmosfera sa medievală, devine anul acesta gazda unor festivaluri captivante care atrag localnici și turiști deopotrivă. În 2024, calendarul festivalurilor din Brașov este variat, oferind evenimente pentru toate gusturile. Iată o prezentare a celor mai importante festivaluri ce vor avea loc în Brașov în acest an. 


Lynx Festival 2024 

Lynx Festival 2024 este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Brașov. Festivalul promite să aducă în prim-plan artiști renumiți și talente locale într-un cadru spectaculos. Timp de trei zile, participanții vor avea ocazia să se bucure de muzică live, activități recreative și o atmosferă de neuitat. Festivalul se va desfășura în perioada 14-16 iunie 2024, și va fi un punct de atracție major pentru iubitorii de muzică și distracție. 


Vin la Munte 2024 

Pentru iubitorii de vin, "Vin la Munte 2024" este evenimentul perfect. Organizată în parteneriat cu somelieri și experți în vinuri, această ediție va avea loc la Hotel Kronwell în perioada 8-9 iunie 2024. Festivalul oferă degustări de vinuri de calitate, sesiuni de prezentare și workshop-uri. Este o ocazie excelentă de a descoperi noi arome și de a învăța despre cultura vinului, într-un cadru elegant și relaxant. 


Mioritic Fest 2024 

Mioritic Fest 2024 este festivalul care celebrează tradițiile și cultura românească. Desfășurat în inima Brașovului, acest eveniment reunește artiști populari, meșteșugari și bucătari tradiționali. Vizitatorii vor putea participa la ateliere de meșteșuguri, vor putea gusta preparate tradiționale și se vor putea bucura de spectacole folclorice autentice. Este o oportunitate unică de a experimenta tradițiile românești într-un mediu autentic și vibrant. 


Cobor între Stejari 2024 

Pentru cei care iubesc natura și aventura, "Cobor între Stejari 2024" este evenimentul ideal. Acest festival se desfășoară în satul Cobor, într-un peisaj pitoresc dominat de stejari seculari. Participanții vor avea ocazia să exploreze trasee de drumeție, să participe la activități de ecoturism și să se bucure de muzică live în aer liber. Festivalul promovează turismul sustenabil și oferă o experiență de neuitat în mijlocul naturii. 


Street Food Festival Brașov 2024 

Gastronomia stradală prinde viață la Street Food Festival Brașov 2024. Acest festival culinar atrage gurmanzi din toată țara, oferind o gamă diversificată de preparate delicioase. De la burgeri suculenți și tacos savuroși până la deserturi inovative, festivalul satisface toate poftele. În plus, evenimentul include spectacole muzicale și activități interactive pentru toate vârstele, transformând Brașovul într-o capitală gastronomică temporară.  

Anul 2024 aduce în Brașov o serie de festivaluri captivante, fiecare oferind o experiență unică. Indiferent dacă ești pasionat de muzică, vinuri, tradiții sau gastronomie, vei găsi un eveniment pe gustul tău. Brașovul te așteaptă să te bucuri de aceste festivaluri și să creezi amintiri de neuitat alături de prieteni și familie. Planifică-ți vizita și descoperă farmecul acestui oraș în plină sărbătoare. 


Nu uita, pentru a avea o ședere minunată la Brașov, rezervă cazarea potrivită pentru tine la noi pe site


Sursă foto: Freepik